Garantáltan a legjobb megoldás kerül az otthonába!

Nincs helyünk, amelyet nem tudtunk maximalizálni egyedi kialakítású tolóajtós rendszerekkel és bútorozott bútorokkal. Gyönyörű kollekcióink innovatívak a designban, mégis praktikusak és hatékonyak. Az átalakított loftoktól és a beépített szekrényekből álló termékek sokoldalúan alkalmazkodnak minden környezethez.

Ezért is kiemelt partnerünk a KOMANDOR. A kiváló minőség és a professzionalizmus ,mi fanatikusan figyelünk a részletekre, mind a formatervezési mintáinkra, mind a gyártási módunkra. Minden elem, amit a SzilvaDesign készít, az ügyfél specifikációjára, vágyára, személyére szabjuk  Több mint 70 háztartásban ill több irodában, hotelben és egyéb cégeknél a mi tolóajtós rendszereink, és egyéb termékeink szolgálják a napi kényelmet. A komandor termékek szerte a világban, minden 20. másodpercben fölszerelésre kerül valahol.

A Komandor térvezérlő rendszerek több mint 20 éve tökéletesen dolgoznak az ügyfelek számára. Tehát hozza el nekünk az elképzeléseiteket, és a legkorszerűbb formatervezési technológiával együtt, együtt hozzuk életre.

Copyright 2018. Szilvadesign

Search